top of page
Over mij
Mijn naam is Jacques Rommelaar,
ik ben gelukkig getrouwd en trotse vader van drie kinderen. 
Ik leef vanuit een christelijke identiteit en visie:
als schepsel doen wij ertoe, wij hebben de opdracht

om de schepping goed te beheren.

 

Daarbij hoort ook het omzien naar hen die naast

ons staan en hulp nodig hebben.

Daar geef ik inhoud aan in mijn coachingpraktijk, waarbij mijn uitgangspunt is dat eenieder talenten heeft gekregen die hij of zij naar vermogen kan inzetten. Om hier een goede invulling aan te geven heb ik mij aangesloten bij de Vereniging van Christen Coaches

 

Gedurende een aantal jaren ben ik actief geweest als ondernemer in de detailhandel. Een waardevolle ervaring, die ik meeneem in mijn contacten met werkgevers bij het zoeken van de juiste mensen en het vinden van een werkplek voor hen. Zo ontzorg ik de werkgevers.

Op een gegeven moment kwam mijn passie steeds meer bij de begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) te liggen. Ik draag hun een warm hart toe.  

In 2005 heb ik mij ontwikkeld tot jobcoach en werk ik samen met het het bedrijf Talenta werkt. Zij richten zich  op re-integratie, jobcoaching, detachering en advies. Ik begeleid daarbij mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast heb ik mij toegelegd op personal coaching. Hiervoor heb ik de opleiding Coaching I & II aan de Christelijke Hogeschool in Ede gevolgd.  

 

Voor diverse instellingen ben ik actief als ZZP-er binnen de ambulante begeleiding . 

Daar waar mogelijk stimuleren we de mensen om, door middel van ondersteuning in de vorm van zorg in natura (ZIN) of persoonsgebonden budget (PGB), vanuit de Wmo of Wlz de stap naar betaalde arbeid te zetten. Naarmate zij meer participeren in de maatschappij, heeft dit een positieve uitwerking op hun zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Omdat in genoemde gevallen regelmatig sprake is van een verlaagde loonwaarde, heb ik mij gespecialiseerd in het vaststellen van een reële loonwaarde volgens de landelijk erkende Dariuz methodiek. Met name voor gemeenten stel ik deze loonwaarde vast met het advies voor de hoogte van een eventuele loonkostensubsidie en sta ik vermeld in het register van loonwaarde deskundige. ( https://www.registeruniformeloonwaarde.nl/?weergave=lijst )

Ik doe dit werk met veel liefde en betrokkenheid. Daarbij zorg ik ervoor dat ik mijn kennis voortdurend onderhoud en verbreed door het volgen van trainingen en door actief te zijn in een breed netwerk.
 

spelvormen_edited.jpg
bottom of page